1. Jautienos Tar Tar užkandėlė

Pjauname keleto "vyriškų" pirštų storio jautienos gabaliuką. Dedame ant išmirkytos vandenyje kedro lentelės. Grilius 120C, su deflektoriumi, rūkiname 15 min. 
Jautieną supjaustome itin mažais gabaliukais. Sumaišome su smulkiai pjaustytu mėlynuoju svogūnu, truputis druskos bei pipirų. Padažui 30% Sriracha hot chilli padažas, 70% - majonezas. Viską sumaišome kartu. Galite pagardinti kaparėliais ar smulkintais karnišonais. Ant Jūsų mėgstamos duonos užpilame alyvuogių aliejaus ( iš abiejų pusių) bei paskrudiname ją ant silikoninio kilimėlio.
Smulkiai supjaustome avokadą. Jį šaukštelio pagalba suformuojame apvaliame indelyje. Ant viršaus dedame tartar'o mišinį. Pagardiname sultenėmis ar kitais Jums patinkančiais žalumynais.

  1. Ilgo kepimo elnienos kumpis

Išėmus kumpį iš šaldiklio laikom parą šaldytuve. Tada keletą val. kambario temperatūroje. Nupjaustome tamsias sukietėjusias dalis. Injektuotas 200ml. naminių obuolių sulčių bei sojos bei čiobrelių mišiniu. Proporcijos 70-30. Abi pusės ištrintos druskos, pipirų, česnakų mišiniu. Lengvai užbarstyta Santa Marios žvėrienos prieskoniais. Suvyniojame į strech maistinę plėvelę ir keletui dienų į šaldytuvą.
Grilius 120°C. Ant tiesioginės ugnies po 5 min apskrudiname abi puses. Dedame rūkymo drožlių. Tada gesinam grilių iki minimalios temperatūros. Tokią ir palaikome kepimo metu (50-60°C). Dedame deflektorių bei antro aukšto pakėlėją. Kepame ant kuo mažesnės kaitros kol vidinė pasiekia 67°C. Trumpam leidžiame pailsėti.

  1. Keptos austrės

Grilius 180C - 200C, tiesioginis kepimas. Proflame karščiui atspari pirštinė puikiai padėjo atidarant austres

  1. Kepta antis

Į indą sudėkite ir sumaišykite susmulkintus česnakus, čiobrelius, penkių rūšių pipirus ir rūkytos paprikos miltelius, kmynus. Su didžiąją dalimi pasiruošto mišinio įtrinkite antį. Su likusia pamarinuokite kukurūzų burbuoles ir likutį prieskonių mišinio sudėkite į paukštienos kepimo stovelį. Persimoną ir obuolį supjaustykite skiltelėmis ir įdarykite antį. Su sumaišytu obuolių ir sojos padažo mišiniu švirkšto pagalba suinjektuojame antį, kad būtų skanesnė ir sultingesnė. Pamarinuotą antį sodiname ant paukštienos kepimo stovelio, prieš tai į stovelį įpilame obuolių sulčių ir įdedame mišinio kuriuo ištrynėme antį.

Griliuje: antį kepkite grilyje ant ketaus grotelių su netiesioginio kepimo deflektoriumi 60-90 minučių 90-120 laipsnių temperatūroje.