Griliuje kepta antis

Į indą sudėkite ir sumaišykite susmulkintus česnakus, čiobrelius, penkių rūšių pipirus ir rūkytos paprikos miltelius, kmynus. Su didžiąją dalimi pasiruošto mišinio įtrinkite antį. Su likusia pamarinuokite kukurūzų burbuoles ir likutį prieskonių mišinio sudėkite į paukštienos kepimo stovelį. Persimoną ir obuolį supjaustykite skiltelėmis ir įdarykite antį. Su sumaišytu obuolių ir sojos padažo mišiniu švirkšto pagalba suinjektuojame antį, kad būtų skanesnė ir sultingesnė. Pamarinuotą antį sodiname ant paukštienos kepimo stovelio, prieš tai į stovelį įpilame obuolių sulčių ir įdedame mišinio kuriuo ištrynėme antį. Griliuje: antį kepkite grilyje ant ketaus grotelių su netiesioginio kepimo deflektoriumi 60-90 minučių 90-120 laipsnių temperatūroje. 

Specifiniai Kodai