Kam tinkami šie briketai?
- Griliui ir BBQ kepsninėms – puikiai tinka kepant jautieną, vištieną, jūros gėrybes ir daržoves.
- Rūkymui ir lėtai kepamai mėsai – užtikrina tolygų, ilgai išliekantį karštį.
- Keraminėms kamado kepsninėms – stabilus karštis ir mažai pelenų.
- Restoranams ir profesionaliam naudojimui – patikima alternatyva tradiciniams briketams.
- Lauko kepimui ir stovyklavimui – lengvai užsidega, ilgai dega ir nepalieka perteklinių pelenų.
Kaip naudoti PROflame EXPERT Pinikay briketus?
- Uždekite briketus naudodami natūralius įdegtukus arba įdegimo kaminėlį.
- Palaukite, kol briketai įkais – užtrunka apie 10–15 min.
- Paskirstykite briketus kepsninėje pagal kepimo būdą – tiesioginiam ar netiesioginiam kaitinimui.
- Mėgaukitės stabilia kaitra be papildomo anglių pildymo ilgiau nei 4 valandas!
Presuoti briketai supakuoti į sandarią ir patogią sandėliuoti dėžę, su papildoma apsauga nuo drėgmės bei dulkėjimo viduje.
Šešiakampiai briketai turi specialią angelę oro cirkuliacijai - greitesniam įsidegimui.
Presuoti, šešiakampiai kokoso riešutų kevalų briketai kepimui.
Natūralūs, be cheminių priemaišų, sertifikuoti briketai - puikus profesionalų pasirinkimas ruošiant maistą.
Kelis kartus kaitresni nei įprasta medžio anglis ar kitų rūšių briketai.
Bekvapiai ir neskleidžia dūmo.
Apie 6-ias valandas išlaiko itin aukštą +/- 700°C temperatūrą.
REACH sertifikuoti
Dėžėje telpa +/- 24 briketai, net 20-ies cm ilgio.
Vienam kepimui rekomenduojama sunaudoti apie 4-6 briketus, tačiau tai priklauso nuo kepamo patiekalo ir poreikio
Briketai tinkami naudoti įvairaus modelio kepsninėse, šašlykinėse ar laužavietėse.